Sunday, July 14, 2013

Kisah AKU n The End of My Second Year

Assalamualaikum semua, saat jari aku menaip entri ni, aku dah pun berada di Rawang. Hahaha,seronoknya, final paper dah habis and begitu jugak lah status aku sebagai student tahun kedua.. Insyallah, bulan 9 aku akan meneruskan pengajian aku sebagai student tahun ketiga di UiTM. OK lah, saja nak bercerita tentang semalam, hari last payperr aku..huu
Sebelum ke Dewan Annexe, aku dah pun siap kemas rumah, tutup suis lampu semua, check air..macam biasa lah, rutin yang selalu kita buat bila nak tinggalkan rumah untuk jangka masa yang panjang.
Sinki pun dah cuci sikit, bagi clear. Pili air pun dah tutup seketat-ketatnya..
Bilik aku - dah takde apa pun kat sini. Ada lah beberapa helai baju and buku nota kosong. Sem depan penuh la balik dengan buku-buku Part 5.
 Barang yang bawak balik - beg laptop dengan baju sikit, beg bowls (hehe, mana boleh tinggal), kasut kulit untuk pakai time attachmenr and helmet..
Pukul 12 aku gerak ke Dewan Annexe, memang ngantuk gila la siot sebab pekena 2 nescafe before Subuh then langsung tak boleh nak tido..tambah pulak dengan hujan lebat sekitar Shah Alam..Tapi alhamdulillah, aku dah buat yang terbaik untuk paper ASEAN..:-)
Habis je paper, still hujan lagi tapi redah je sebab Abang Pian dah sampai, terus naik amik barang-barang pastu bertolak ke Rawang. Sempat jugak sampai and berbuka bersama mak ayah dengan adik. Along pulak tengah ada paper sekarang. goodluck ye..:-)

So guys, nanti kan entri wajib penutup Semester 4 aku, maybe malam ni lepas terawih, or esok..Orait, till then, take care

2 comments:

  1. plis la, npa mesti ada teddy bear mr. bean tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh, suka hati saya la nak letak situ..:-)

      Delete