Monday, March 17, 2014

Kisah AKU n Sembang Malam

Assalamualaikum,
Saja nak post dinner aku malam ni..hii, dah lama tak memasak heavy dishes kat rumah sewa. Selalunya habis malas pun goreng nugget, sosej. Tapi mood malam ni lain sikit, tiba-tiba teringin nak makan my so-legendary ayam cili tu..haha. Tapi hari ni buat kering je, malas nak berkuah. Ada lah tambah masak satu lagi lauk, telur cili..haha, apa semua masak cili ni. Tak boring ke?
Mulai bulan depan, aku akan start tinggal sorang kat rumah ni. Permohonan kolej Afiq dah lulus and dah check in pun, but since dia dah bayar rental fee bulan Mac ni, so dia tinggal sekejap before betul-betul pindah. Rajin pulak spend time dinner, tengok bola dengan aku. Selama ni takde pulak, haha. Apa-apapun I wish you the best for your law degree. Duduk sorang beb? rileks la, kalau Mujahid boleh tinggal satu semester dulu sorang-sorang kat sini, Insya Allah aku pun boleh. 
Lawa tak jersi Jerman aku ni..hii. Baru beli kat Pok Jad, gred AAA harga dalam RM35. Murah kan? 

4 comments:

  1. ooooo kau kutok aku eh farid? hahaha. imagine me, spending time, reading your blog! some brilliant things are in here, keep up, mate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada kutuk fiq. entri ni tribute untuk the boys of 602-12 yang dah tinggal aku sorang..haa

      Delete
    2. kannnn? dah mcm music band pulak kita 3 org ni.. skrg dah membawa haluan masing2. hahaha. touching2 pulak mlm ni. LOL.

      Delete
    3. agak-agak rindu bukak lah blog aku ni, banyak kenangan kat rumah tu..:-)

      Delete