Saturday, March 18, 2017

Kisah AKU n A Night @ AEON Anggun

Assalamualaikum,

Awal update minggu ni? Bagus-bagus. Keep it up! Okay lah, sekarang ni aku ada kat Shah Alam. Esok pagi aku dan my Brotherhood UiTM akan berangkat ke Johor untuk menghadiri majlis perkahwinan one of our bro, Helmy. Tapi since cerita minggu ni boleh tahan banyak, so better update dulu separate entri. Yang entri journey kami ke Johor ni will come later..:-)
Minggu ni 4 out of 5 hari aku dihabiskan di TPM Bukit Jalil. Mana taknya, Isnin depan kami dah nak kena audit dengan SIRIM. Aku kan kordinator ISO company, so kenalah bertanggungjawab benda-benda ni..:-)
Ni pulak satu-satunya hari dekat HQ. Sempat lunch together with colleagues dekat Sharin Low, Seri Gombak.
Yang ni pulak makan tengahari dengan staf-staf baru di TPM. Fresh blood ni! Huu
Tadi after office hour aku terus ke Shah Alam. Aku akan bermalam disini selama sehari since esok pagi kami dah nak gerak ke Johor Bahru. Untuk aktiviti kami malam tadi, pergi AEON Anggun Shah Alam nak cari hadiah kahwin untuk Bro Helmy..:-)
Melilau cari souvenir shop. Biasalah lelaki. Hehe
Haa, jumpa pun. Elok lah kongsi duit nak beli hadiah ni. Baru ada berkat dari Brotherhood..:-)
Time ni pulak dapat satu berita yang dijangka setelah sekian lama. But no worries, stay strong and keep smiling..:-)
Selfie sikit. Bukan selalu kumpul berempat. Selalu aku datang, mesti Pok Jad tak free. Nasib baik minggu ni dia free untuk join kami.
Singgah makan malam kat Seksyen 24. Tengah tengok live video akad nikah bro kami. Alhamdulillah, selamat jadi laki orang dah, Yang pertama sekali off market antara kami berlima ni. Huu, congratulation bro. Tunggu kami datang naa!

So, itu lah dia guys cerita ringkas aku malam ni. Okay lah, nak tidur. Esok nak kena bangun awal, maklumlah dah aku sorang je driver..:-p

No comments:

Post a Comment