Saturday, August 5, 2017

Kisah AKU n Red Shirt Taboo!

Assalamualaikum,

Cuba tengok apa yang sama dengan gambar-gambar ni? 
DATC UiTM Shah Alam, November 2012
Wangsa Walk, April 2015
Setia City Mall, February 2016
AEON Mall Seremban II, July 2017

Semalam boring saja strolling album lama kat PC ni, tu yang terperasan similarity kaler baju ni. Moral of the story, jangan pakai baju merah time first jumpa. Confirm tak lama. Sahih! Haha.
Orait tak haircut styling slope + undercut baru aku ni? Kawan-kawan ofis kata nampak ganas, tak kena dengan muka aku yang nerdy ni. Huu

Okay lah, entri tangkap muat je hari ni since takde aktiviti menarik pun aku plan this weekend.

P/S: Seminggu lagi nak start EPL! Tak sabar nak tengok my beloved Newcastle United berjuang semula dalam liga elit ni..:-)

No comments:

Post a Comment